Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Energetikai facelift és bodylift kezelés

Az Energetikai Facelift az Access Consciousness módszerének egy fantasztikus eljárása, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon, és hasonló hatással van az egész testre.

Folyamatos kezelések esetén (5-20 alkalom), maradandó a hatása, gyakran már az első kezelés után is jelentős változás látható.

A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Meg van a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja.

De ehelyett ebben a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá. Rosszá tesszük és bántalmazzuk. Mi lenne ha a tested barátja lennél mostantól és így tekintenél rá, hálával és tisztelettel?

Biztosan találkoztatok már olyan emberrel akiről nem tudtátok megállapítani hány éves. Neki nincs igazán nézőpontja az öregedésről, nem hitte el, nem vette be, hogy az évek múlásával a testnek, az arcnak meg kell változnia és ennek hogyan kellene történnie. Ezeket a nézőpontokat is kiszedi a kezelés, ezen kívül vissza adja a testnek, az arcnak, a szemnek a fiatalos ragyogását, amely az energiai egyensúlynak köszönhető.

Ha energetikailag egyensúlyban vagyunk, akkor a kisugárzásunk ragyogó, a bőrünk kisimultabb. Ez a kezelés ebben segít, hogy újra kisimult, ragyogó legyél.
Nem csak a ráncok eltüntetéséről szól, komoly műtéti hegek gyógyultak be, halványultak el a kezelés hatására, egy külső belső ránctalanítás, "kivasalás" történik a kezelés alatt.

Sok-sok oldási folyamat fut a háttérben a kezelés közben, hiszen a ráncaink, a fáradtság, az elöregedés mögött rengeteg hitrendszer, érzelmi trauma, a testünk helytelen működése áll.

A sejtjeink a stresszfaktorok hatására szabályos gömb alakjukat elveszítik, és ellipszis formát vesznek fel, és megkezdődik a szétesés és öregedés, esetleg megbetegedés formájában is megjelennek ezek a testben, aminek szintén láthatjuk belső-külső jeleit is. Ha valaki beteg, akkor általában ez látszik a külsején is, bőre fakóbb, szeme karikás, stb.

Szokták mondani, hogy az arcodon látszik hogyan bántál magaddal. Most ezt megváltoztathatod, ha választod.

A kezelés leírása:

A dekoltázson, az arcon és a fejen (illetve egyénre szabottan az arcot figyelembe véve) kézrátétellel végzett technika, amelynek a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatással van.

Ez egy olyan eljárás amely feszesíti, finomítja és visszafiatalítja az arcot és testet, mindezt sebészet, injekció, gyógyszer nélkül.

Hat a teljes energetikai rendszerre, hat a lényünkre, mivel nemcsak a testet kezeli, hanem lelki blokkokat old, a ráncokhoz, sebhelyekhez kapcsolódó traumákat, érzelmi mintákat, testemlékeket is oldja .Az energia szabad áramlásával a nyugalom, a testi-lelki szépség és harmónia válik láthatóvá.

Energiaharmonizáló hatásának köszönhetően megszűnnek az energiablokkok, az energiahiányos területek feltöltődnek, így nem csupán a fej és az arc problémáit kezeljük, hanem az egész szervezetét.

Mi történik a kezelés(ek) hatására?
:
- tonizálás és bőr regenerálódása
- ráncok megszüntetése
- sebhelyek, karcolások nyomainak eltűnése
- pigmentfoltok, öregségi foltok eltűnése
- nap károsodás orvoslása
- mindenféle bőrhiba, tág pórusok, pattanás eltűnése
- toka megszüntetése
- elengedése a rögzült hitrendszereknek a testeddel, az arcoddal, az öregséggel kapcsolatosan
- valódi, egyedi szépséged láthatóvá válik, a bőr rózsás és ragyogó lesz

Környezetünk azt sulykolja belénk, hogy az öregedés elkerülhetetlen és ahogy öregszel egyre több ráncod képződik és ehhez a segítség a plasztikai sebészi beavatkozások, szilikonimplantátum, stb...az egyedüli megoldás. 

Vajon valóban ez az egyetlen megoldás, ami egyébként mellékhatásokkal és fájdalommal jár? Mi van, ha van más lehetőséged és anélkül nyerheted vissza fiatalos ragyogásod, hogy az arcod eldeformálódna és felismerhetetlenné válnál a műtétek hatására?

Garry Douglas ,az Energetic Facelift megalkotójától idézek most:

"Mindannyiunknak megvan a képessége arra, hogy sokkal tovább éljünk, mint gondolnánk. A legtöbb ember számára azonban az öregedés folyamata nem igazán könnyed folyamat. Mi van akkor, ha van egy teljesen más módja annak, hogy ezt az egész kérdéskört máshonnan lássuk?

Az életkor csupán csak egy számadat.

Azok az emberek, akik kipróbálták a módszert, arról számolnak be, hogy energikusabbak, stabilabbak és még a ráncaik is eltűntek. Egyes esetekben mellnövekedésről, fenék megemelkedésről is beszámoltak, illetve többeknél a fogyás is beindult.

Három alkalom már látható eredményt hoz. Húsz alkalom után teljesen beindul a regeneráció és fiatalító hatás rendkívül látványos és maradandó. Szembetűnő a szem fiatalos, életteli ragyogása.

Az Energetikai Facelift természetesen nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

A kezelés ruhában, masszázságyon történik.

Egy órás kezelés 15 000 ft.

(bérletes rendszerben kedvezmény vehető igénybe)